Over Ons

De Oprichting
Sinds 2019 is deze website officieel opgericht door professionele designers, marketeers en gepassioneerde sporters. Fitness Items behoort tot één van de grootste bemiddelingsplatformen van sportaccessoires. Hierbij hebben wij de afgelopen tijd naamsbekendheid verworven op het gebied van fitness en andere sporten.
 
 
Over Fitness Items
Fitness Items is gemaakt met als doel jou erbij te helpen om het fitness proces te bevorderen. Wij bieden jou een ruim assortiment aan fitness artikelen, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in fitness. 
 
Bij Fitness Items worden fitnessartikelen aangeboden die jou training in de sportschool of thuis zal bevorderen. Dit is uitgemaakt door prima ervaringen van professionele sporters en tevreden klanten. 
 
Natuurlijk kun jij ook gebruik maken van onze kennis en ervaring wanneer je bijvoorbeeld advies of service nodig hebt. Onze klantenservice helpt je hierbij graag verder.
 
Ons Logo

 

 
Wij hebben dit logo laten ontwerpen door een professioneel designer. Wij hebben een overeenkomst gemaakt met duidelijkheid over het design. Ons logo staat voor kracht, intensiviteit en motivatie. 
 
Prijzen
Wij stellen eerlijke prijzen over de producten. Wij hebben ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij de producten aanbieden voor een voordelige prijs.
Gratis Verzending
Niet tevreden? Geld terug!
30 Dagen Garantie
Uitstekende Service